OVER KOOS KONING AANNEMERSBEDRIJF


Koos Koning Aannemersbedrijf & Vastgoed advies b.v. is een regionaal bouwbedrijf. Wij stellen ons graag even aan u voor.

.

“Als aannemersbedrijf willen we graag bouwen, het mooiste dat er is. Of dat nu nieuwbouw is of een verbouwing. Het is elke keer weer geweldig als wij de veranderingen zien die tot stand zijn gekomen door onze inzet.” – Koos Koning

.

Koos Koning Aannemersbedrijf is het vertrouwde adres in de Beemster voor al uw nieuw- en verbouwplannen maar ook voor uw kleinere timmerwerk. Ons bedrijf bestaat sinds 1996 en is gevestigd in een nieuw en modern bedrijfspand op het industrieterrein van Middenbeemster. Zowel de werkplaats als het kantoor is hier gehuisvest. Op het kantoor werken drie vaste medewerkers die zich bezighouden met calculeren, offertes maken, werkvoorbereiding, projectbegeleiding en de financiële administratie. Op de werkvloer zijn vier gemotiveerde timmerlieden dagelijks aan het werk. Uiteraard met geavanceerd gereedschap om kwalitatief hoogstaand werk te kunnen leveren. Door de loyaliteit van onze medewerkers kunnen we stellen dat wij gemaakte afspraken na komen en het werk tot in de puntjes regelen. Verder werken wij met een selecte groep onderaannemers van wie het geleverde werk aansluit bij de kwaliteit die wij willen leveren. Denk hierbij aan tegelzetters, stukadoors, metselaars, loodgieters, elektriciens, grondwerkers, heibedrijven, dakdekkers, enzovoort.

Benieuwd naar onze medewerkers? Hier lees u meer>>

Wij zijn van vele markten thuis

De werkzaamheden van het aannemersbedrijf bestaan hoofdzakelijk uit unieke projecten voor particulieren, bedrijven en overheid. Foto’s van uitgevoerde werken vindt u hier waaruit blijkt dat wij van vele markten thuis zijn.

dakkapel_slider Stolp_slider OLYMPUS DIGITAL CAMERA verbouwing_diverse overkappingen
BouwGarant

Als aannemer bieden wij onze klanten de mogelijkheid hun nieuwbouw of verbouwing uit te laten voeren met de BouwGarant garantie. Lees meer>>

Bouwmaterialen

Onze bouwmaterialen betrekken wij van de gerenommeerde leveranciers en onze kozijnen laten wij speciaal maken in een timmerfabriek. Hierdoor zijn wij altijd verzekerd van eerste keus materialen welke op tijd geleverd kunnen worden en voorzien zijn van diverse keurmerken.

Door deze efficiënte manier van werken, onze kennis en ervaring is het voor ons mogelijk om een hoge kwaliteit te leveren.

Beemster Schilders

Een belangrijke onderaannemer waar wij mee werken zijn de Beemster Schilders. Zij zijn als een zusje van het aannemersbedrijf, ook op hetzelfde adres gevestigd. Dit heeft als gevolg een unieke samenwerking, met als resultaat een fantastisch eindproduct en een tevreden klant.

Hier vindt u meer informatie over de Beemster Schilders>>

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Monique KoningOVER KOOS KONING