HET TEAM


Met ons team kunnen wij de hele wereld aan

IMG_6171

Koos Koning

Koos is inmiddels 52 jaar en heeft na de Mavo Beemster de MTS bouwkunde in Hoorn gedaan. Daarna  zijn aannemersdiploma en Makelaardij o.g. gehaald. Van 1982 tot 1996 heeft Koos bij
N. Kaandorp in de Beemster gewerkt. Op 1 februari 1996 is Koos zijn eigen bedrijf begonnen. Binnen het bedrijf doet Koos hoofdzakelijk acquisitie, werkvoorbereiding  en planning. Maar natuurlijk ook alle andere zaken die zijn bureau passeren.


Monique Koning verslaggeefster (2)

Monique Koning

Monique, 51 jaar, werkt al vanaf het begin bij het aannemersbedrijf op kantoor. Ook Monique heeft de Mavo Beemster gedaan om daarna de tandartsassistente opleiding te volgen. Tot 1998 heeft zij bij de Tandarts gewerkt, om zich daarna vol op het aannemersbedrijf en hun drie opgroeiende jongens te storten. Bij het aannemersbedrijf zorgt Monique voor de financiële administratie, personeelszaken,  public relations en natuurlijk de uitstraling van het bedrijf.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ruud Koopman

Als man van het eerste uur komen we Ruud  Koopman tegen. Ruud is 48 jaar en in 1997 bij Koos komen werken. Ruud en Koos kenden elkaar al uit hun vorige werkkring. Ruud is uitvoerder bij het aannemersbedrijf en heeft al heel wat grote projecten gerealiseerd. Daarnaast is Ruud leermeester, wat betekend dat er al heel wat leerlingen door hem zijn opgeleid tot timmerman. Ruud is een Beemsterling in hart en nieren, hij is getrouwd met Lynda en samen hebben zij  een jongen en een meid.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kees Schep

Dan hebben we Kees Schep, zoon van de melkboer uit de Hazepolder, inmiddels 62 jaar en nog steeds bloed fanatiek. Voordat Kees bij Koos Koning kwam had hij al bij diverse werkgevers gewerkt, daar hebben wij nog elke dag plezier van want Kees kan bijna alles: timmeren, glas zetten, tegelwerk, metselwerk , enzovoort. Daarnaast is Kees ook leermeester binnen het bedrijf. Kees werkt al 14 jaar bij het bedrijf. Hij woont in Ilpendam, getrouwd, 2 jongens, en vervent schaatser en fietser.


Harry

Harry van der Peet

Harry, is ooit bij ons begonnen als leerling. Harry is inmiddels 32 jaar oud en werkt hier al vanaf 2005. Alle diploma’s heeft hij hier gehaald en is nog steeds leergierig. Dat kan ook niet anders met een vakman zoals Harry. Hij vindt het geweldig om in de Beemster te werken, hij is elke ochtend als eerste op de zaak om koffie te zetten en het bedrijf op te starten. Harry woont in Krommenie, is in 2015 getrouwd met Melissa en hun eerste kindje is in januari 2016 geboren.


CIMG5533

Roy Koning

Roy Koning is inmiddels 23 jaar en heeft al de nodige ervaring hier en daar opgedaan. Roy is begonnen op de MTS in Hoorn, maar wilde toch graag liever de praktijk in. Het werd vier dagen werken bij Hein Schilder Volendam en één dag school. In 2013 kreeg Roy een auto-ongeluk, gelukkig is hij er weer bovenop gekomen en kon hij zijn opleiding in 2015 afmaken. Sinds de zomer van 2015 werkt hij bij het aannemersbedrijf van zijn vader.


Rogier Klokkemeijer

Rogier is 23 jaar oud en woont in Purmerend. Hij heeft de opleiding Timmerman net afgerond. Rogier heeft in het verleden (2012) al stage gelopen bij ons en is nu dus weer in dienst bij Aannemersbedrijf Koos Koning.


Koen Janssens

Koen is ook 23 jaar en woont in Oosthuizen. Momenteel doet hij de opleiding Timmerman aan ESPEQ.


Naast bovenvermelde werknemers hebben wij leerlingen van het opleidingsbedrijf Bouwmensen uit  Zaanstreek Waterland en Heerhugowaard. Maar natuurlijk ook stagelopers uit de Beemster en omstreken. Ook op kantoor komt u geregeld iemand tegen uit de opleiding MBO administratief medewerker of bedrijfsadministratie.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Vorige>>

Monique KoningHET TEAM