VERBOUWING


Hieronder volgen een aantal voorbeelden van verbouwingen die wij in de loop der tijd hebben gerealiseerd:

cimg2801 verbouwing_diverse overkappingen verbouwing_diverse uitbouwen verbouwing_dakopbouw CIMG8552
Verbouwing Veranda/Carport Uitbouw Dakopbouw Dakkapel

U heeft de wens om meer leefruimte te creëren of de bestaande woning op te knappen? Of het nu gaat om een rijtjeswoning, vrijstaand huis of een monumentaal pand. Wij kunnen ervoor zorgen dat de verbouwing mooi aansluit bij het bestaande pand. Als voorbeelden van uitbreidingen kan bijvoorbeeld gedacht worden aan:

  • uitbouw realiseren (aan de achterzijde tot 4m1 diep vergunningsvrij!);
  • dakkapellen plaatsen;
  • dakopbouw maken;
  • nokverhoging aanbrengen etcetera.

Vaak gaat een uitbreiding ook in combinatie met het opknappen van (een gedeelte van) de woning. Enkele voorbeelden hiervan zijn: keuken verbouwen, badkamer verbouwen, woonkamer opknappen (met vloerverwarming, stucwerk en nieuwe vloer), vaste trap naar zolder of een nieuwe indeling van de kamers maken.

Bij een opname bij u thuis, nemen we graag u wensen door en kunnen u waar nodig aanvullen door onze ruime bouwkundige ervaring.

Binnen een afgesproken tijd ontvangt u van ons op papier een voorstel voor de verbouwing, ondersteund met technische omschrijving van de werkzaamheden en indien nodig een bouwkundige tekening.

Tijdens de uitvoering blijft de persoon die bij u voor de opname is langs geweest, uw contactpersoon. De lijnen binnen ons bedrijf zijn heel kort, dus waar nodig kan er snel geschakeld worden. Mocht u tijdens de bouw een nieuw inzicht hebben gekregen dan kunnen wij daarop inspelen.

Meer leest u onze brochure over verbouwingen.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Vorige>>

MarchelVERBOUWING