VELUX-DAKRAMEN


Hieronder ziet een aantal voorbeelden van VELUX-projecten die we hebben uitgevoerd:

Onze jarenlange ervaring in het plaatsen van VELUX-dakramen is ook VELUX niet ontgaan. Een aantal jaar geleden zijn wij benaderd door VELUX om officieel montage-partner te worden. Na een aantal extra trainingen bij VELUX mogen wij ons sinds 2013 officieel VELUX montage partner noemen. Behalve dat we hiermee nog beter bereikbaar zijn voor onze klanten, kunt u bij ons terecht voor alle vragen en werkzaamheden op het gebied van VELUX-dakramen en VELUX-accessoires.

Het vervangen van bestaande dakramen komt tegenwoordig veel voor. Meestal kunnen wij voor u, naar aanleiding van het type-plaatje, een voorstel doen zonder de situatie ter plaatse te bekijken. Wist u dat de bestaande aftimmering aan de binnenzijde in 90% van de gevallen kan blijven zitten?Hierdoor heeft u geen zorgen over de afwerking aan de binnenzijde.

Ook het plaatsen van nieuwe dakramen in het bestaande dak of nieuwe dakramen integreren in een nieuwe aanbouw hebben voor ons geen geheimen. Voor de laatste VELUX-acties verwijzen wij u graag door naar VELUX.

 

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Vorige>>

Monique KoningVELUX-DAKRAMEN