NIEUWBOUW WONINGEN


Ook nieuwbouw woningen is een specialiteit van Koos Koning Aannemersbedrijf.

Hieronder ziet u een aantal van onze voorbeelden die wij in de loop der tijd hebben gebouwd:

Nieuwbouw pagina_3 Nieuwbouw pagina_2 Nieuwbouw pagina_1
Nieuwbouw woning met kelder en garage Nieuwbouw woning  Nieuwbouw woning met stenen garage

U wilt graag een nieuw huis laten bouwen en uw heeft een stuk grond op het oog waar u een nieuw huis op mag zetten. Dan wilt u natuurlijk graag weten of uw plannen ook haalbaar zijn, zonder dat u van te voren al te veel investeringen hoeft te doen. Wij gaan graag met u in gesprek om vrijblijvend een kostenraming op te stellen gebaseerd op uw wensen en de mogelijkheden. Samen met uw ideeën en onze kennis van bouwen kunnen we in een vroeg stadium al een vrij concreet plan maken.

Op het moment dat u in het bezit bent van een geschikt stuk grond, kunnen we samen met een architect het ontwerpproces opstarten. De architect bepaald samen met u de vorm van het gebouw en wij zien toe op het budget en integreren de beste prijs/kwaliteit verhouding in het ontwerp. Hierdoor ontstaat er een integraal ontwerp afgestemd op uw wensen.

Bent u reeds in het bezit van bouwgrond en de benodigde tekeningen? Wij maken graag voor u een concurrerende offerte om de woning van A t/m Z te realiseren. Wij zijn gewend om met de klant mee te denken en waar nodig/ gewenst alternatieven aan te dragen. Door onze uitgebreide ervaring in het bouwen van de meest uiteenlopende soorten gebouwen, kunnen we alle soorten gebouwen realiseren. Geen ontwerp is voor ons te gek.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Vorige>>

MarchelNIEUWBOUW WONINGEN