DUURZAAMHEID


Koos Koning aannemersbedrijf is natuurlijk van de partij wanneer het om duurzaam gaat.

Koos en zijn medewerkers zijn trots op de Beemster en zijn blij dat we hier kunnen wonen en werken. Dit willen wij graag zo houden en doorgeven aan onze kinderen, daarom zetten wij ons in voor een duurzame polder. Wij laten u dan ook graag zien op welke manieren u kunt meewerken aan een duurzame omgeving, dit kan bijvoorbeeld door uw huis energiezuiniger te maken. Duurzaam betekent naast minder, vooral bewuster omgaan met onze energie consumptie.

In plaats van te kijken naar één onderdeel, denken wij graag met u mee door naar het totale plaatje te kijken en zo stap voor stap te komen tot een duurzamere woning. Denk hierbij aan de volgende voorbeelden: vloerisolatie, dakisolatie, isolatieglas, muurisolatie enz.

Hieronder volgen een aantal voorbeelden duurzame projecten die wij in de loop der tijd hebben gerealiseerd:

cimg1193  img_4387
Gasbron Dakisolatie

Bent u bang dat het nemen van energiebesparende maatregelen duur of ingewikkeld is? Dat is niet nodig! Met een aantal eenvoudige ingrepen kunt al veel voordeel behalen.

Meer leest u in onze folder 'Hoeveel kunt u besparen?'

Meer weten?

Bent u ook benieuwd hoeveel extra wooncomfort en besparing u kunt realiseren op de langere termijn? Neem dan contact met ons op.

Monique KoningDUURZAAM